perjantai 19. elokuuta 2016

Pientä pintaremonttia opiskelijalle

Kummipojan synttärit oli taannoin ja tuli siinä puheeksi, että pitäiskö meidän yhdessä vähän entrata huonetta opiskelijalle sopivaksi.  Apuja kaivattiin myös huoneen valaistukseen,  himmeä plafondi yhdellä polttimolla ei suuremmin valaissut.

Perhe lähti lomalle ja sainkin idean, että haluan yllättää nuoren miehen. 

Harmittaa kun aina ne, ennen kuvat jää ottamatta kun alkaa touhuun suurella innolla.  
Niin melkein kävi nytkin. Viime hetkillä muistin,  tosin huone oli jo tässä vaiheessa lähes 'riisuttu'.  Kuvassa toinen seinä näyttää valkoiselta, mut kyllä vaan huone oli kauttaaltaan vaalean vihreä. 


Loman aikana vaaleanvihreä väri sai väistyä ja maalasin seinät valkoisella ja harmaalla.
 Kirppareilta löysin mustia kehyksiä ja vanhatkin taulut sai kehyksiin uuden värin. 
Päiväpeiton ompelin kotoa löytyvästä armeijan sarkakankaasta ja sängyn päälle ostin muutama lisätyynyn.  Yöpöydän löysin meidän vintin kätköistä. Vanhat housuhenkarit maalasin mustiksi ja niihin tulostin jääkiekko aiheiset kuvat. Opiskelijalle täytyi myös saada kello.  Jyskistä löysin selkeän vaihtoehdon ja hintaakin vain 4e. 
Väri ei vaan natsannut lainkaan. Kotoa löytyi purkin loppu liitutaulu maalia, joten nyt sopii väreihin. Pikkusen lisää tekstiä ja valmis. 


Ja mikä tärkeintä kummipoika oli yllättynyt ja tyytyväinen huoneeseen. 
Toteutus kävi varsin taloudellisesti sillä suurin osa löytyi omista nurkista,  kirppareilta tai kaupan alennusmyynti korista. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti