keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Auringon paistetta

Fabriinalta löysin kivannäköisen raitakankaan. Tilasin, vaikkakin viskoositrikoosta on jäänyt kuvitelma, että se on miltein uimapukukankaan oloista. Kuvitelma oli aivan väärä, kangas on ohutta ja ihanan pehmeää, juurikin täydellistä kesämekkoon.

Kun katsoo ulos näkyy sininen taivas ja kaunis auringon paiste, se saa jotain ihmeellistä aikaan. Ihmeellisen halun ommella vain mekkoja.

Kaavana käytin helmikuun Burdasta löytynyttä mallia numero 124. Kaava ei tietysti sellaisenaan ollut kaiketi paras tämänlaiselle kankaalle, mutta muokkaamalla siitä tuli hyvä :)  Piirsin normaalia pienemmän koon ja tuttuun tapaan ilman samavaroja.
Mekko kun alkoi oleen miltein valmis, sovitin sitä ja se näytti aivan yöpaidalta. Lisäsin mustat tehosteet, ja yöpaita fiilis alkoi kadota. Päätin tehdä helman sivurypytyksen nauhakujalla, mustilla nauhoilla sain hivenen lisää tehostetta. Muuten rypytyksissä käytin framilonia.

Burdaa ei nyt löydy, jotta voisin kertoa millä nuo rypytykset ohjeistettiin tekemään. Itse kun en kerennyt ohjetta lukemaan :)Uskokaa, vaikka keli näyttä ihanalta niin se ei todellakaan ole tarkoitettu vielä kesämekolle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti