perjantai 8. elokuuta 2014

Soodapuhallus

Sain syntymäpäivä lahjaksi todella ihanan kapistuksen soodapuhallus laitteen. Pienten poikien nukkuessa päikkäreitä täytyy välillä pitää pientä taukoa purkuhommista, jottei melu herätä poikia. Entisöitäviä ja muuten vaan tuunattavia huonekaluja löytyy enemmän ja vähemmän. Unohtamatta lattia- ja kattolistoja, jotka koitetaan irrottaa mahdollisimman hellävaroen, jotta niitä voitaisiin käyttää uudelleen.

Soodapuhallus oli minulle aivan uusi juttu. Soodapuhallus on vähän kuin hiekkapuhallus, mutta paljon, paljon hellempi toimitus, joten sopii hyvin huonekaluille ja ties mihinkä muuhun. Vielä on kaikki käyttö tarkoitukset vähän auki :)


Tässä itse soodapuhallus pistooli ja kanisteri jossa soodaa. Tämä määrä soodaa, ei kauan kestänyt, onneksi sitä löytyi myös 25kg säkissä :)


Lika ja maali lähti helposti siinä määrin kuin se oli tarpeellista.
 Pöydässä olleita koloja en lähtenyt tasoittaan, sillä mielestäni käytön jälki saa näkyä.


Uutta maalia pintaan ja pöytä on kuin uusi.


Aijemmin pöydässä vetimenä oli jonkinlainen mutteri viritys, 
päätimpä panostaa ja ostaa kauniin posliini vetimen.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis pöytä! Meilläkin on tuo soodapuhallus vehje ja pari isompaa huonekalua odottamassa puhallukseen pääsyä...homma on vaan jumittunut juurikin siihen, että tuota soodaa tuntuu menevän aivan tolkuttomasti. Oliko kallis se suursäkki?

    VastaaPoista
  2. Olikohan jotain 30-40 e kieppeillä, en enään muista. Olen joutunut vaan toviksi unhoittaan puhaltamisen , koska sooda tukkeutuu putkeen, ilmeisesti ilmankosteus on sitä luokkaa ja ilmeisesti kompressorista tunkee ilman mukaan kosteutta.

    VastaaPoista