maanantai 28. joulukuuta 2015

Turtles hemmot

 Isomman pojan suosikkeja ovat Turtlesit ja kuinka ollakkaan tätä kangasta tuli joulun alla Kestovaippakauppaan. Mukaan lähti myös talvitrikoota vihreänä ja siniharmaana. Siniharmaa väri sopii hyvin yhteen Turtles kankaan pohjavärin kanssa. Vihreä väri taasen natsasi kivasti Turtles tyyppien väriin, vaikka näissä kuvissa se ei niin tule esiin.


Ainut harmi oli kun huomasin etten lainkaan muistanut ostaa huosujen väreihin sopivaan resoria. Sillä eihän näihin väreihin sopivaa resoria löytynyt enään oman kylän kaupoista. Pienemmän settiin lisäilin sit hiukkasen enmmän mustaa, jottei mustat resorit niin pomppaisi silmille. "Joulupukin pajalla" oli  täys hutina sekä sietämättömän sinnikäs flunssa, joten eivät nämäTurtles paketit aatoksi ehtineet. No näin joulun jälkeen pehmeet yllärit saivatkin aivan erityistä huomioo. 


 Pienemmälle pojalle tuumasin siirtyä 104 kokoon ja paidassa ainakin on kasvuvaraa.
 Isommalle lisäiltiin sit silityskalvosta vähän Turtles henkeä housuihinkin.


Mielenkiinnolla jään seuraamaan kuinka talvitrikoossa on kulutuksen kestävyyttä, sillä esimerkiksi
jouluaattona saadut pitkät kalsarit oli polvista puhki jo joulupäivänä. Pikku veljelle jää jatkossa siis housujen siajasta kesäshortseja kun kaikki housut saa leikata polvista :)2 kommenttia: