lauantai 13. helmikuuta 2016

Pastellinsävyinen helmikuu

Hommahuoneen haaste jatkuu pastellin väreissä. Nämä sävyt tuovat ensimmäisenä mieleen Miamin pastellin sävyin hohtavat talot :) Toki vastakohtana, näin talvella auringon laskiessa voi taivaalla nähdä monet pastellin sävyt.

Sen sijaan vaatteissa pastellin sävyt on mielestäni hailakoita ja laimeita.
Itse kaipaan, että värien pitää olla kirkkaita ja voimakkaita. 
Jotenkin miellän pastellin sävyt pienten tyttöjen tai hääjuhlien väri maailmaa, niin hempeää ja herkkää :)

Taasen tätä haastetta varten kokosin pinterestiin oman kansion pastellin sävyille. 

Käsityökin meinasi tuottaa vaikeuksia, koska kuukauden värimaailma on hivenen kaukana minusta. Vaan olihan joltain Tallinan retkeltä mukaani lähteny tämmöinen kangas. Tykästyin silloin kankaan väreihin ja kuvioon, ilman minkäänlaista ajatusta siitä mitä tästä tekisin. Mutta uskoisin, että tämä hailakka vaaleanpunainen olisi pastellin sävy ja kuukauden kriteeri näin täyttyisi :)Avattuani kangaspussin huomasin, että kangas onkin aikas ohuen tuntuista, ei mitään järinkestävää materiaalia. Mutta ajatus oli jo mitä teen ja sillä mentiin lopppun saakka. 

Ompelin lippuviirin ja tämmöisen tyynyn, jonka taskuun voi sujauttaa vaikka kirjan.


Tasku on tehty mummon perintotyynyliinasta. Yläreunaan tein kantokahvankin, mutta hivenen hirvittää siitä tyynyä roikottaa. Harmitti, että sen yleensä siihen menin ompelemaan, 
kankaan laadusta johtuen, sitä tuskin saisi siististi ratkottua pois.
Tyynyn alakulmaan silitin silityskalvosta tekstin satuhetki.Tulipas tästä nyt hempeä tyyny ja lippuviiri. Sopii tietysti huomiseen ystävän päivään oikeen hyvin.

Löytyisikö lukioilta ystävää, jolle lippuviiri ja tyyny sopisi? Arvotaan viikonpäästä sunnuntaina
21.3.2016 kommentoimalla mukaan :). Oikeen ihanaa ystävänpäivää kaikille blogin lukioille <3

7 kommenttia:

 1. Lapseni ystävälle nämä sopisivat ihanasti, pikkuneiti rakastaa kirjoja ja tyyny olisi varmasti kiva lisä huoneeseen :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanat! :)
  Omaan kämppääni tämä ei sopisi, mutta kummitytölle ihan täydellisesti <3

  maimyx@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meidän makkariin sopisi ihaniin köllöttely ja satuhetkiin. 😍

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja on molemmat, ja 1 - vuotiaalle lapsenlapselleni ihan täydellinen. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 5. Arvontaan olikin helppo toteuttaa ihan perinteisellä lippu arvonnalla.Onnettarena toimi vanhempi poikani ja arpaonni suosi Virpiä.Onneksi olkoon!

  VastaaPoista