lauantai 30. huhtikuuta 2016

Keväisen vihreää

Huhtikuu meinaa livistää  ohi melkein huomaamatta. Hommahuoneen haasteessa huhtikuun värinä on vihreä.  Vihreää on tullut ommeltua,  mutta kuvaamiselle ei ole vaan jäänyt aikaa. Ennen kuin huhtikuu kääntyy toukokuuksi päätin kokeilla kuinka perheen 5-vuotiaalta onnistuu kuvien otto, jottei huhtikuun haaste jää välistä :)

Lomareissuun ompelin tämmöisen hyvin hailakkaan vihreän mekon.  Kangas on Eurokankaan ostoksia, mutta on ollut jonkin aikaa hyllyllä marinoitumassa. Mekon kaavan pohjana on se niin monesti muokattu sussu tunikan kaava. 


Toinen vihertävä ompelus on kipparilla löytämäni lerpakeliivi.  Tykästyin kuvioon ja väritykseen vaikkei liivi minulle sopinutkaan.  Ajattelin, että ompelen siitä vaikka sisustustyynyn, mutta siitä tulikin vallan mieluinen tunika. 


Iloista vappua kaikille!!

3 kommenttia:

  1. Liivistä tuli tosi kivan näköinen tunika! Kaunis tuo ylempi mekko, istuu oikein hyvin sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Nämä sinun mekkosi ovat vaan niin kauniita! Mutta sinulla onkin niin komea kroppa, että siihen sopii mikä vain. Vihreä sopii sinulle oikein hyvin ja tykkään hiuksistasi. Pitääkin kokeilla lapsikuvausta täälläkin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia. Kampaajani on ihan paras ja häneltä sainkin vinkin, että vihreä väri olisi mulle hyvä. Ja niinhän onkin, en tiedä miksi olen sitä aiemmin vältellyt.

    VastaaPoista