sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Blossom

En ollut noteerannut tätä kangasta ennen kuin tämä väritys ilmestyi. Suuret kiitokset tämän kankaan saamisesta kuuluu Ikasyrin verkkokauppaan ja heidän asiakaspalveluun. Tämä asiakas on todella tyytyväinen :) 

Mekkostunika taasen syntyi Marakantti blogin innoittamana. Ja toden totta tämä on aivan hirmuisen ihana päällä! Kaava löytyy 2/2012 Suuri Käsityölehdestä. Itselleni yläosa istuu täydellisesti, mutta mielestäni alaosa saisi hivenen olla kapeampi. Itseasiassa alaosaa vähän tähänkin versioon jälkeenpäin kavensin, mutta seuraavaan ompelukseen täytyy ottaa vielä kaventaa himppasen verran enemmän.
Kaula-aukkoa avarsin reilulla kädellä ja tietysti kesämekkoon lyhyet hihat.Kesä helteellä voisi mennä ihan mekkona, mutta näillä keleillä kyllä kaipaisi leggareita.6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tunika! Minäkin tykkään tuosta värimaailmasta :)

  VastaaPoista
 2. Tässä kankaassa on sitä jotain meinaan en ihan ensimmäisenä ole kukkakankaita valitsemassa :) Ja kaiken lisäksi aivan ihanan pehmeä!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunika! Ja ihanat sun hiukset, sopiskohan mulle tuommoset lyhkäset.. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis!
  Mitä tuo hihojen ja helman kangas on? Ja onko se tummansinistä vai mustaa? :)

  VastaaPoista
 5. Annika, ainahan voi sit laittaa ne leggarit. Oli tämä pituus itselläkin vähän rajamailla, mutta kun ei leggareita löytynyt niin näinkin voi mennä :) Yksiväriset kohdat ovat mustaa trikoota.

  VastaaPoista
 6. Voi miten lämmitti mieltä kun bongasin suunnitelemani kuosin näin upeassa tunikassa! :) Kiitos!

  VastaaPoista