lauantai 22. marraskuuta 2014

Kodin sydän

Remontti edistyy hitaasti, mutta varmasti. Toki haaveilut uudesta keittöstä jouluksi on unhoitettava. Opiskelu ja työt hidastaa jonkin verran, niin kuin pikkuinen vesivahinkokin. Vaan ei anneta niiden lannistaa!

Tälle hirsiseinälle tulee keittiön korkeat kaapistot. Olen päättänyt testata seinän putsaamiseen soodapuhallusta. 


Pikku remonttireiskat on myös aika ajoin apuna. Tällä kertaa nupi naulojen irroitus hommia. Joskus olen kuullut puhetta, että se metrin pala ratakiskoa pysyisi ehjänä? Ehkä olisi kokeiltava. Vasaralla kun kävi näin pikkupoikien työntuloksena :)


Keittiön muita seiniä on koolailtu, koska pienoinen lisäeristys on tarpeen. 70-luvun lastulevyt saivat kyytiä!  Olishan vaan hienon näköistä hirsipintaa. Harmi, että talon ulkokuori on niin hyvässä kunnossa, että lisäeristys on tehtävä sisäpuolelle.Keittiön kaapistot alkaa oleen viilausta vaille valmiit, siis paperilla :)


Samaan aikaan olen viettänyt aikaa vintillä, putkistojen villoitus hommissa, osaa muuten olla pöllyävää hommaa. Nyt saa putkistojen puolesta pakkaset tulla. 

Pahoittelen kuvien laatua, täytyisi saada aikaiseksi kaivaa kamera ja oma tietokone esiin muuton jäljiltä. Ehkäpä jo seuraavan kerran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti