perjantai 28. marraskuuta 2014

Käsityömessujen löytöjä

Pääsin käymään Tampereen käsityömessuilla, samalla kun käytiin viilailemassa keittiö ostoksia. Ei voi muuta sanoa kuin mahtavat messut, tarjolla vaikka mitä! Tällä kertaa jouduin suoriutumaan kierroksesta myrskytuulen nopeudella. Silti matkaan tarttui muutakin kuin unelmia ja uusia ideoita.

Pala Riivaleita lähti mukaan ja niistä syntyi pojille puserot. Poikien puseroiden kanssa oli hirmuista säätöä. Pienemmälle tein puseron koossa 92, joka vielä on vähän reilu. Hihoihin ompelin muutaman tähden ihan suoralla, jotta saa pesun jälkeen vähän rempsottaa.
 Isomman pojan paita on tehty koolla 110, johon koitin hartian seutua suurentaa, huonolla menestyksellä. Täytyy ensi kerralla kokeilla tehdä 116cm koko ja kattoo miltä se näyttää. Miten ihmeessä lapset kasvaakin nopeasti!Kaapissa on ollut myös Nosh:n velouria ja niistä tuli pojille housut aivan akuuttiin tarpeeseen. Pienemmän pojan taskusta kurkistaa Riivali, isomman pojan housuihin harjoittelin taskun tekoa ja taskun reuna on kantattu Riivali kankaasta jääneellä palalla.

 Saas nähä miten nämä kestää poikien menossa. Jostain kumman syystä poikien housut on yks toisensa jälkeen polvista kulahtaneet tai reikiä siellä täällä. 

Vaikka mikäs ihme se on sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Tämäkin kuvaus sessio päättyi kun toisen nenästä alkoi vuotaa verta. Ja vaikka kunnon kamerakin löytyi, ei ole tarpeeksi valoa, kuvattava liian nopeita ja aivan liian hidas kuvaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti