sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Raitapaita

Välillä täytyy myös koittaa siivota läppärin valokuva kansioita. Kaikki kuvat olisi niin ihania, mitään ei raaskisi poistaa. No joo, saattaa siellä seassa olla jokunen hutikin :).  Miten ihmeessä te säilötte valokuvia? Tällä hetkellä koneeni melkeistä piiputtaa, koska muisti on täynnä, niin mistä muustakaan kuin valokuvista. 

No löytyi sieltä mm. tällainen ompelus joulun alta. Tämä on jäänyt päälle, muuman kerran työtöhön iskiessä. Näin käydessä en kerkee miettimäänkään työvaatteiden vaihtoa, vaan hommat aloitetaan niissä vetimissä, jotka sattuu päällä olemaan. 

Tämä tunika oli enemmän kuin mieleeni. Musta-valkoinen raita joustocollege oli kivan tuntuista, mutta harmikseni mustassa näkyy jo ensimmäisen pesun jälkeen valkoinen nöyhtäpinnassa. Eli näyttää jo valmiiksi aivan loppuun kulutetulta. No sinällään muutama valkoinen maalitahra ei näin ollen harmita läheskään niin paljon :)

Josko siis jatkossa koittaisin malttaa vaihtaa työvaatteet. Tällainen se tunika oli juuri ommeltuna.


2 kommenttia:

  1. Tunika on tosi kiva. Harmi kun tuo kangas oli ihan sutta. Itselläni jäi ompelematta kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Kurjaa käyttää kortilla olevaa ompelu aika, ihan susi kankaisiin. Onni onnettomuudessa, nyt ne maalitahrat ei tunnu lainkaan pahoilta :) onhan tää ihan siisti remontti tunikaksi :D

    VastaaPoista