sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Loma vaatteet

Meinaa jäädä remontin jalkoihin nämä loma ompelukset. Toiset ne pakkaa laukkujaan pitkään ja hartaasti. Minä viime hetkillä kävin hakemassa tätä ihanaa jalkapallo kangasta Emeli desing puodista. Edellisillä ompelu laneilla näin Katjan ompelevan tämän tyylisen poikien puseron ja se oli jäänyt kummitteleen. Viime hetkillä sain valmiiksi pienen pojan jalkapallo t-paidan. 




Tein myös hivenen aikaisemmin molemmille pojille lomareissua varten caprihousut farkku jerseystä. Housujen valmistumisen jälkeen luin kommentteja tämän kankaan laadusta, jota ilmeisesti on moneen lähtöön. Jännityksellä jäin odottamaan kuinka nämä reissussa pärjää.



Ensimmäisen päivän jälkeen langan nousuja oli aikalailla! Eli en ainakaan kovin kovaa kestoa näille uskalla luvata.

Toki ompelin myös itselleni reissu hameen. Kirpparilla käydessä pisti silmään ihana kangas, sehän olikin verhokappa :) No äkkiäkös sitä verhokapasta hame ommellaan. Leikkasin vanhaa hametta mallina käyttäen, ja ompelin vain sivusaumat. Ennen sivusauman ompelua pujotin kuminauhan valmiiksi ommeltuun verhokujaan. Näin helpolla en ole hametta aijemmin tehnytkään :)



2 kommenttia:

  1. Kiva jalkapallo paita! Ajankohtainen kuosikin.

    VastaaPoista
  2. Hauskat asut teillä molemmilla. Harmillista tuo farkkukankaan huono laatu, ahdistaa ommella kertakäyttövaatteita 😟. Sinun hame on täydellinen ja kuosi sopii mielestäni paremmin hameeseen kin verhoon.

    VastaaPoista