torstai 10. heinäkuuta 2014

Pinnan alla

Purkuhommat ovat sujuneet hienosti helteistä huolimatta ja välillä ollaan varpaita liotettu uimarannallakin. Aurinkoiset ilmat on ihan ehdottomasta parasta mitä tiedän. Toki myöskin hyvän mielen takana on muutakin. Ensimmäiset kurkistukset pinkopahvien alle on suoritettu :)


Alta paljastui hyväkuntoinen hirsiseinä.


Katossa olleen maalatun pinkopahvin alta paljastui oikeenkin kivan näköinen katto. Aikas mahdottoman tumma! Ainahan maalilla saadaan sellainen väri kun halutaan, mutta vähän jäi kyllä mietityttään, että josko katto olisikin tumman puhutteleva, miksi ei? Huonekorkeus on ainakin sitä luokaa, että sallisi tummankin katon :)


Huoneessa muovimaton alta paljastui lautalattia. Komeron kohdalta myös näkyi vanha lattian väri. Muualta huoneesta lattia on tasoitettu muovimaton alta ja näyttääkin valokuvassa kauniin valkoiselta. Saataisiinkohan lattiat vain hiottua ja maalattua. Pikkuisen lattiaa myös purettiin jotta saatiin ylimääräisiä putkia poistettua ja näemme millaiset eristeet alta löytyy.


Vanhaa hirsiseinää pyritään jättää näkyviin, mutta mahdollinen lisäeristäminen, toki muuttaa niitä suunnitelmia ulkoseinien osalta. Samaan aikaan täytyy myös miettiä sähköjen uusimista sekä uusien patteri ja käyttövesiputkien suunnittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti